(ВИДЕО) Ердоган кога се обиде да јава коњ и доби болен удар!

Објавено: недела, 7 февруари 2016 во 13:29
Spread the love

Турскиот претседател, Реџеп Таип Ердоган пред неколку години за време на изборна кампања во обид да се додвори на гласачите се обиде да јава коњ. За среќа, животните имаат добро развиено чувство за “намирисување” на карактер на човек.

Па така, во обидот да го јавне коњот, истиот почна да скока фрлајќи го Ердоган од седлото, по што доби многу болен удар во пределот на препоните. Оваа повреда му нанесе доживотна еректилна дисфункција, здравствена состојба која е добро позната во јавноста во Турција.

Погледнете: