ВОЗНЕМИРУВАЧКО ФОТО: Стаорец чудовиште фатен во скопско Трубарево!

Чудно животно се појави во скопската населба Трубарево. Жителите во својот двор фателе животно кое личи на стаорец, има иста опашка, но има заби како дабар. Долго е повеќе од еден метар, и сигурно знае да биде опасно.

zase3-359x640

zase2-359x640

zase1-359x640

Извор: Засе.мк