ВИДЕО: Среде Грција мигрантите скандираат „Македонија“

Објавено: среда, 3 февруари 2016 во 12:20
Spread the love

Мигрантите кои на патото кон западна Европа заглавија кај нашиот јужен сосдед својот револт го изразија со скандирање Македонија среде Грција.

Погледнете го видеото:

migra