ВИДЕО: Чопор бесни кучиња нападнаа девојка – Соседот ја спаси

Следното видео ни доаѓа од Русија, а на него се гледа една девојка која е нападната од чопор кучиња.

За среќа, по неколку секунди наиде нејзиниот сосед кој реагираше на феноменален начин.

Погледнете:


Komšija za 10-ke by coolPick