Пренос во живо : Руски космонаути ќе се движат во вселената и ќе ја проверуваат вселенската станица

Експедицијата 46 РОСКОСМОС има мисија да ја провери Интернационалната вселенска станица. Космонаутите  Сергеј Волков и Јури Малченко ќе извршат серија на проверки и научни експерименти кои ќе траат околу 5 часа. Гледајте го преносот во живо од овој настан :