ФОТО: Жена престанала да старее после 30-тата година

Објавено: среда, 3 февруари 2016 во 11:53
Spread the love

Најмногу и смета што сите мислат дека е девојка на нејзиниот син кој има 21 година. Кога ќе ја видат сите мислат дека Памела има само 30 години, меѓутоа нејзината лична карта покажува дека има 23 години повеќе. Со своите 53 години Памела изгледа совршено.

4

 

Својот тен и совршеното тело се должат на генетиката но и негата која му ја пружа на своето тело. Престанала да старее на 30 години благодарение на една намирница.

5

 

Главната заслуга за својот изглед ја дава кокосовото масло но и тоа што се храни здраво и редовно вежба.

Во исхраната има правило 80/20. Тоа правило подразбира 80% здрава исхрана а 20% нездрава како што се чоколадите, алкохолот, пудинг и слично.