ФОТО: Љубе и Ружа по грешка во весник се откажале од синот

Објавено: вторник, 2 февруари 2016 во 10:49
Spread the love

И тоа може да се случи во Македонија. Овие родители по грешка се откажале во весник од синот.

lube i ruza