Јохан Тарчуловски со емотивна порака до сопругата Соња

Јохан Тарчуловски преку Фејсбук ја честита годишнината од бракот со сопругата Соња Тарчуловска.

johan-poraka-sonja-640x792

Тој испрати емотивна порака во која потсетува дека во бракот минале и низ тешки времиња.