ФОТО: Необичен огнен облак се појавил на небото

Објавено: четврток, 28 јануари 2016 во 19:56
Spread the love

Фотографиите на блогерот Рожерио Печеко привлекле големо внимание кај корисниците на социјалните мрежи.

Луѓето шпекулирале за оваа појава, а највпечатливи биле коментарите во кои овој необичен облак бил спореден со “Божја рака” и со кометата од популарната видео игра “Final Fantasy”.

„Кога го здогледав облакот на небото, бев толку занесен што едноставно морав да го земам својот фотоапарат и да го забележам овој феномен”, вели Пачеко.