Татко на годината, својот болен син го изнел на раце за да го почуствува дождот!

Анонимен татко од Бразил стана хит на Интернет откако на сите социјалните мрежи се рашири видеото на кое на раце го носи својот син. 

– Сакам да бидам барем половина човек како што е овој татко, коментирал еден од корисниците на Јутуб под видеото. Видеото е објавено од Маркос Винициус Петри а во последните 24 часа е погледнато повеќе од 320 илјади пати. Авторот не објаснил од што боледува момчето, но тоа не е ни битно. Битно е што неговиот татко испеа да извлече насмевка на неговото лице!