ВИДЕО: Куршум заврши директно во устата на терористот!

Драматична снимка пристигнува од Шеик Мискин во Сирија, каде Сириската армија ги потиснува терористите од ИСИС. Токму еден од нив беше жртва на рикошет од куршум на Сириската армија, кога се обиде да пука кон владините сили.

Имено, терористот се обиде да се засолни и од таква позиција да пука кон армијата, додека друг чекаше позади него да го замени. Но токму во тој момент, терористот кој чекаше доби рикошет во глава.

Погледнете: