Знаете колку години има Рада?

Објавено: среда, 20 јануари 2016 во 20:30
Spread the love

Рада Манојловиќ важи за една од најатрактивните пејачки на Балканот. Сепак ако се потсетиме малку подобро таа е скоро 10 години на естрадата.

Додека и делеа комплименти во една од емисите на Гранд, директорот Саша Поповиќ ја праша пред милионски аудиториум да каже колку години има, а од нејзиниот одговор сите останаа запрепастени:

-Полни 30! 31!

А таа изгледа како сега да станала полнолетна!rada1