ВИДЕО: Охрид пред Богојавление – хеликоптерски снимки

Сите патишта денеска водea кон македонската духовна престолнина Охрид. Еве како изгледаше Охрид на големиот празник Богојавление-Водици. Уживајте во хеликоптерски снимки.