ВИДЕО+18: Жена сурово ја тепа, а потоа ја фрла од мост љубовницата на својот маж

Објавено: понеделник, 18 јануари 2016 во 17:41
Spread the love

Видеото е снимено од мобилен телефон во Бразил, и покажува како жена страшно ја претепува љубовницата на нејзиниот маж, ја влече по тротоарот за коса и потоа ја фрла од мост.

Наводната љубовница плаче и ја моли бесната жена да ја пушти додека таа ја влече по улица и потоа ја фрла преку мостот во плиток базен со вода.