Се обиделе да ја силуваат на улица – нов сексуален напад од мигранти

Објавено: понеделник, 18 јануари 2016 во 15:05
Spread the love

Видео снимка која се појави на Интернет покажува како мигрантите сексуално злоставуваат девојки на улиците во Шведска.

Svedjanin

Девојката уплашено се обидува да им објасни дека та не е заинтересирана меѓутоа тие се упорни и продолжуват да инсистираат при што и нудат и пари барајќи од неа сексуални услуги.

Девојката целиот овој обид за нејзино силување го снимила и видеото го поставила на Интернет, за луѓето да дознаат кава се опасност постои на улиците.

Погледнете го видеото: