ХОРОР: Вака изгледа сообраќајка со 200 км на час (ВИДЕО)

Објавено: понеделник, 18 јануари 2016 во 21:50
Spread the love

Во сообраќајка во која автомобил вози 200 км на час, нема преживеани.

soobrakjajka200

Ова е еднакво, на потпишување смртна пресуда и тоа сам на себе, но и на другите учесници во сообраќајот или совозачи.

Овој експеримент е направен со цел да се увиди како изгледа сообраќајка предизвикана од автомобил кој се движи 200 км на час.

Погледнете: