ВИДЕО: Кире Лазаров во специјално видео на ЕХФ ТВ

Објавено: недела, 17 јануари 2016 во 12:21
Spread the love

Погледнете го видеото кое ЕХФ ТВ го направи за Кире Лазаров како еден од главните играчи на ракометното европското првенство во Полска 2016.