ВИДЕО: Жена нападна дете со нож во грдски автобус

Жена во лондонски автобус нападнала 15-годишно дете додека влегувало во автобусот. Од нападот го одбранила возрасна жена со која заедно влегувал во автобусот.

napad

Таа го одземала ножот од напаѓачот, но детето претрпело помали последици во делот од стомакот. Жената е опишана како личност која има азиско потекло старо 20-30 години и во извршувањето на нападот носела шал.

СПОНЗОРИРАН ЛИНК