Го испрскала со чаша вода и така спречила грабеж во позната фирма за козметика во Скопје

Објавено: петок, 15 јануари 2016 во 10:58
Spread the love

Непознато лице вооружено во пиштол вчера се обидело да изврши разбојништво во просториите на Орифлејм, лоцирани на булеверот „Мито Хаџивасилев Јасмин“.

casa-voda

Разбојникот влегол во просториите на фирмата и заканувајќи и се на вработената со пиштолот и побарал пари.

Во тој момент се појавило друго женско лице кое го испрскало разбојникот со чаша вода, по што истиот избегал.

Случајот е пријавен во полиција и се преземаат мерки на пронаоѓање на лицето.