Бинго девојката Натали Грубовиќ ќе се мажи – кој е среќникот?

Објавено: четврток, 14 јануари 2016 во 10:57
Spread the love

Поранешната Бинго девојка Наталија Грубовиќ  за порталот Либертас открива дека ќе се мажи. 

NATALI2

– Живеам во Нови Сад и веќе две години сум со дечко ми со кој планираме наскоро и мала свадбена веселба. Тој е бизнисмен со кој имаме намера да основаме семејство. Моето време во Македонија заврши,не се пронаоѓам веќе во шоибизнисот и јавната сцена. Тоа е само убаво  минато, рекла за порталот Либертас.