Спонзоруша фатена на дело: Еве како се пали на пари (ВИДЕО)

Објавено: среда, 13 јануари 2016 во 11:01
Spread the love

Некои девојки би ја продале и душата на ѓаволот за пари, еве како лесно се препознава спонзоруша…

sponzorusa

На видеото се гледа како момчето се обидува да стапи во контакт со девојката и да ја повика на пијалок. Таа го одбива наведувајќи дека ги чека пријателите и не може да појде со него.

Сепак, точката на пресврт се случува во моментот кога тргнува по својот пат и чантата со многу пари му се отвара „ненамерно“, па сите пари му паднаа на земја. Во тој момент девојката „се разнежни“ и веднаш се наведна за да му помогне.

Рече дека пријателите ќе се задржат долго време и дека би сакала да оди на пијалок со неа. Крајот на видеото погледнете го сами: