ВИДЕО: Германците се одмаздуваат и тепат мигранти во Германија

Објавено: вторник, 12 јануари 2016 во 09:09
Spread the love

Германците ја презедоа правдата во свои раце. Вистинска војна се одвива во Келн, која е последица на мигрантското дивеење врз жените во овој град. Граѓаните им се одмаздуваат на мигрантите, болниците се полнат со Сиријци и Пакистанци.

germanci123

Полицијата соопшти дека 6 Пакистанци биле нападнатаи од група од 20 -тина лица во близина на железничката станица. Двајца од нив се примени во болница, бидејќи имаат здобиено потешки повреди.

Ккако што јавува Келн-експрес, неколку познати рокерски хулигани, преку Фејсбук се огласиле дека заедничкии ќе ги ловат мигрантите во Келн. Тие сметаат дека Келн треба да исчисти од мигранти.

Во друг инцидент пет мажи нападнале Сириец, кој исто така завршил во болница. Дивеењето на мигрантите ги крена на нозе Германците, особено оние кои се со конзервативни сваќања и се против политиката на Меркел.