Видео: Не постои ништо поопасно од гневна жена!

Објавено: понеделник, 11 јануари 2016 во 21:57
Spread the love

Оваа видео снимка во буквална смисла ја докажува оваа констатација, бидејќи жената која го фатила својот сопруг во кревет со неговата љубовница била толку гневна што двајцата ги претепала.