Славица моли за помош: Сопругот и ги однел трите деца во Турција и не и дава да ги види

Објавено: понеделник, 11 јануари 2016 во 16:43
Spread the love

Жена од Белград моли за помош. Славица Бурмазовиќ на својот профил на Фејсбук објави апел за помош бидејќи нејзиниот невенчан сопруг и ги земал трите деца и ги одвел во Турција.

славица

Ејуп Јунџи кој има 45 години и е од Турција, и ги земал децата на возраст од 11, 10 и 4 години, и ги однел на местото каде што живее со првата сопруга.

slavica-burmazovic-apel-deca-otmica-foto-printscreen-youtube-1452500000