ФОТО: Тошо Малерот и Благоја Грујовски заедно во Австралија

„Тој дојде јас си одам, колку е мал светот“- напиша на својот Фејсбук фолк- пејачот Благоја Грујовски кој новата година ја дочека работно во рамките на неговата австралиска новогодишна турнеја.

tose malerot baze gruevski

Ваквиот коментар стои во описот на фотографијата на која тој е во друштво на Васко Тодоров или попознат како Тошо Малерот.

1baze gruevski

 

Ваквата непланирана и неочекувана средба тие ја искористите за да се напијат во име на пријателството и средбата која докажува колку е мал светот.

Извор: Вистина.мк