Мистериозна смрт: Две жени починаа во автобус за време на пат

Објавено: понеделник, 4 јануари 2016 во 20:10
Spread the love

Две Русинки умреле мистериозно за време на возењео со автобус на релација Санкт Петербург-Прага, соопшти руската служба “Новости”.

20160104.gaihafcpof

Прво била повикана Итна помош за 57-годишна жена, но и покрај напорите на лекарите, кои пристигнатите на местото таа починала.
Само час пота умрела и втора жена, исто Русинка, на 65 години, која добила несвестица и по неколку минути, починала. Не се познати причините за смртта на двете жени. Полската полиција започна истрага, бидејќи инцидентот се случил на полска територија.