Зимска идила – Погледнете ја атмосферата во Маврово во моментов

Во западните делови од земјата, односно Тетово, Пожаране, Маврово, како и во Берово има врнежи од снег.

Од УХМР информираат дека врнежите од снег ќе се задржат до утре попладне кога температурите ќе се зголемат и внржите од снег ќе преминат во дожд.

Погледнете ја атмосферата во Маврово во моментов:

mavrovo-2

mavrovo-100

Извор: fox.mk