ФОТО: Преубава новогодишна честитка од Каролина Гочева

Познатата македонска пејачка Каролина Гочева се најде на насловната страница на првиот број на магазинот Портрет. Во провокативно издание таа позира за премиерното издание на новиот македонски магазин.