ВИДЕО: Не му платил за тоа што работел, еве како се одмаздил!

Не е ништо не е ново по завршената работа да не добиете плата. На социјалните мрежи се појави видео во кое е прикажан бесен мајстор како ја уништува фасадата што ја работел.