Еве што и подари Харис Џиновиќ на сопругата за Нова година!

Објавено: четврток, 31 декември 2015 во 11:01
Spread the love

Брачниот пар Џиновиќ се подготвува за дочекот на највеселата ноќ во годината. Иако тој како пејач ретко е дома, среќни се кога можат да се наспијат и убаво да си поминат со пријателите.

Децата ќе добијат подароци спрема афинитетите и желбите. Секако ништо претерано, но мама и тато купуваат секогаш убави подароци.

Мелина обично не му купува подароци на Харис, затоа што тешко му се погодува подарок што би му се допаднал. А Харис на Мелина и го подарува најпосакуваниот подарок за секоја жена, платежна картица и можност да си купи што сака!