МИСТЕРИОЗНО ФОТО:Само еден прозорец свети во напуштена зграда

Објавено: среда, 30 декември 2015 во 16:17
Spread the love

Оваа зграда повеќе од 10 години била сосема напуштена, а на еден од прозорите се појавила мистериозна светлина.

zgrada svetlo

Зградата порано била болница, а се наоѓа во Њу Орлеанс.

Фотографиите ги објавил човек кој работел во близина и кој го забележал ова мистериозно светло.

Погледнете го ова. Навистина мистериозно…

1zgrada svetlo