ВИДЕО: Страшната тајна на проститутките од Белград

Објавено: понеделник, 28 декември 2015 во 22:52
Spread the love

Општо познат факт е дека некој проститутки конзумираат наркотици, меѓутоа малку кој знае колку се тие штетни и какви последици има од нив.

Влијанието од разните дроги на нивното здравје е погубно, а малку е познато дека од недостаток на адекватна, здравствена заштита, често се заболуваат и од гангрена.

Истражувањето е спроведено во Белград, од страна на екипата на Телеграф Сега.