Аделина заведува – кој не би посакал ваква Баба Мразица

Атрактивната албанска пејачка Аделина Тахири објави фотографија на која е во новогодишно издание. Таа е секси Баба Мразица која сите мажи ја посакуваат покрај себе.

Погледнете…

adelina-tahiri-babamrazica