Ги поканил колешките на оргија, па добил суспензија од 18 месеци

Британски болничар не смее повеќе да работи само бидејќи на две свои колешки од работа им упатил непристоен предлог да му се придружи во секс во четворка.

Ричард Сениор добил суспензија со која му се забранува самостојна работа во следните 18 месеци поради тоа што и поставил сексуално-експлицитно прашање на своите колешки.

Болничарот прашал две свои колешки дали би сакале да бидат дел од групен секс кој тој го организирал , а таа понуда многу ги навредила и го пријавиле на своите надлежни.

Не само што ги прашал за групен секс туку и им покажал фотографии од своето учество во вакви сексуални активности. Тој одговрил дека од ништо не се плаши и дека ужива во животот. Поради овој инцидент болничарот бил суспендиран, па во следните 18 месеци ќе може да работи само под надзор на своите колеги.