ФОТО: Цела Македонија ја споделува сликата од Битола

Објавено: недела, 27 декември 2015 во 12:07
Spread the love

Фотографијата од зимата во Битола низ годините стана хит на социјалните мрежи.

Годишните времиња се измешани, па снегот веќе не се поврзува со новогодишните и божиќните празници.

Битолчани си го бараат назад снежниот период. Погледнете:

bitola123456