ВИДЕО: Непристоен предлог ја збуни водителката на „Канал5“!

Објавено: сабота, 26 декември 2015 во 09:20
Spread the love

Милена Антовска е една од најубавите и најпопуларните водителки во Македонија.

Водителка на „Здраво Македонијо“ на „Канал5“ доби непристоен предлог од страна на еден гледач, што културно го одби.