ФОТО: Радица Грубовиќ горда на својот свршеник кој спречил уривање на авион!

Објавено: сабота, 26 декември 2015 во 09:38
Spread the love

Сестрата на поранешната лото девојка Натали Грубовиќ, Радица дефинитивно има за што да биде благодарна.

Нејзиниот свршеник, поранешниот ракометар на Вардар Алексеј Растворцев, со кого се вери кон средината на јули месец, а кој сега ги брани боите на Војводина, спречил уривање на авион кој се обраќал на релација Франкфурт  – Белград.

Еден од патниците по потекло од Јордан сакал да ја отвори вратата на авионот среде лет и да го урне авионот. За среќа, Алексеј и помошниот тренер Милан Марковиќ биле најбрзи во реакцијата и го спречиле Јорданецот во својата намера.

Радица дефинитивно има маж за пофалба!

12108136_10207542722822801_4417033514886350985_n

Извор:vistina.mk