Видео: Тајсон удира како во најдобрите времиња!

Боксерскиот шампион и легенда Мајк Тајсон повторно се потсети на славните денови од своето минато, и ако само за потребите на една реклама, тој одлучи повторно да ги земе ракавиците.ше доволно за 50-годишниот „Железниот Мајк“ уште еднаш да покаже дека може да биде опасен и се наоѓа во одлична форма за своите години.

Погледнете дел од снимањето на реклам