ФОТО: Плажата Сливница со нов модерен лик

Објавено: четврток, 24 декември 2015 во 20:10
Spread the love

Плажата во Сливница полека, но сигурно го добива својот конечен и модерен лик.

Изградбата на оваа модерна и современа плажа започна пред четири месеци, а од Министерството за транспорт и врски пред почетокот на градежните работи изјавија дека плажата ќе биде подготвена за пречек на првите туристи во текот на следната туристичка сезона.

plaza-slivnica9

Погледнете како изгледа моментално плажата во Сливница.

plaza-slivnica8jpgplaza-slivnica5plaza-slivnica4plaza-slivnica3plaza-slivnica2plaza-slivnca7plaza-slivnica