Видео: Ќе се воодушевите кога ќе видите што направи ова храбро куче

Објавено: среда, 23 декември 2015 во 21:48
Spread the love

Додека сопственикот го шетал својот лабрадор видел многу чудна ситуација. Во малиот чамец, кој неконтролирано пловел во реката, забележал две кучиња.

херој

Пред да одлучи што да направи, Роби, храбриот лабрадор, тргнал да ги спаси другарите од неволја.