ФОТО: Ќерката на Васил Хаџиманов е вистинска убавица

Ќерката на Васил Хаџиманов пораснала во вистинска убавица со преубав глас. Таа има 15 години и оди во средното музичко училиште. Гласот и убавината ги наследила од родителите. 

Погледнете 

 

cerkaaaa

cerka2