Видео: Eмотивно видео за пријателството на едно девојче и Снешкото

Објавено: понеделник, 21 декември 2015 во 13:56
Spread the love

„Лили и Снешкото“ е кратко анимирано видео кое ќе ви го стопли срцето и ќе ве замисли колку време им посветувате на работите кои ги сакате.

snesko

Во рекламата Лили направи магичен Снешко кој знае да раскажува одлични приказни.

Неколку години ужива во нив, но како што животот тече, Снешкото останува во втор план.