Дунавка повторно во центар на вниманието: Сите на лице, таа наопаку (ФОТО)

Изгледа на Дунавка Трифуновска ѝ недостига медиумско внимание, па сподели уште една фотографија од нејзиното учество на Мис гранд Интернационал. На фотографијата сите се застанати во класична поза за сликање, а таа е завртена наопаку, со што повторно, освен по годините, се издвојува од останатите учеснички на ова натрепаварување.

dunavka1