ФОТО: Тамара, Елена, Некст Тајм и Димитар заминаа на планина во манастир

Објавено: недела, 20 декември 2015 во 11:47
Spread the love

Кон местото што меѓу народот важи за чудесно и исполнето со мир и љубов, манастирот Св. Јован Бигорски, заедно се упатија:Елена Ристеска, Тамара Тодевска, Некст Тајм и Димитар Андоновски.

Целта за патувањето кон преубавиот планински предел е снимањето на видео во духот на претстојните божиќни празници.

Рајот кој го почуствуваа на душа и го пренесоа на снимањето, останува да го дочекаме заедно со зимата и големиот христијански празник.

996994_1107387525961263_4083578256965131413_n

12366557_10207995379339710_1345397399_n

12391312_1010300278990690_7562285608292566047_n

sdf

Извор: Vistina.mk