ВИДЕО: Дел од прислушкуван разговор меѓу Аркан и Лег

Објавено: сабота, 19 декември 2015 во 11:22
Spread the love

На интеренет се појави аудио запис за кој се тврди дека е прислушкуван разговор меѓу Аркан и Легија.

аркан и легија

На снимката се слуша како Легија бара хеликоптер од Аркан, за да се врати со својата едининица во Белград, но Аркан не може да ги лоцира ѓубрињата. Пота Легија се жали како во Босна сите се воени профитери и дека не можат ништо да постигнат.

Слушнете сами: