(ВИДЕО) Викторија Лоба каква не сте ја виделе ниту слушнале!

„Киша и сунце“ е новата дуетска песна на Викрорија Лоба со Црногорецот Вања Радовановиќ, песна со која Викторија го скрши мразот и дебитираше во соседството.

Ново е тоа што Лоба пее на српско-хрватски, а не само што звучи туку и изгледа одлично.

Инаку, спотот е снимен во природа на неколку преубави локации на Бока Которска.

Деновиве Викторија е повторно активна со снимање на новата песна „Опиум“ и спотот кои набрзо ќе бидат објавени за јавноста.

Be the first to comment on "(ВИДЕО) Викторија Лоба каква не сте ја виделе ниту слушнале!"

Напишете коментар

Your email address will not be published.