Видео: Медицинска сестра спасила многу предвремено родени бебиња, сега тие и за заблагодаруваат

Рене е медицинска сестра која работи на интезивна нега за бебиња кои се во многу критична состојба. Специјализирана е за болни прерано родени бебиња.

рене

Во текот на сите години спасила илјада новороденчиња. Многу семејства одлучиле да се состанат и да приредат посебно изненадување.

Прво и покажале видео, а потоа сите излегле и и се заблагодариле за направила за нив…

Погледнете како изгледа тој момент:

Be the first to comment on "Видео: Медицинска сестра спасила многу предвремено родени бебиња, сега тие и за заблагодаруваат"

Напишете коментар

Your email address will not be published.