Страотна појава на небото над Гевгелија го стаписа народот

Објавено: недела, 6 декември 2015 во 09:49
Spread the love

Многу гевгеличани останаат подзинати и исплашени од чудната појава на небото над нивниот град.

гевгелија

Оваа чудна формација од облаци и светлина се појави над Гевгелија и го исплаши и зачуди целиот народ. Некои беа присебни па ја фотографираа чудната светлина.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *