Видео: Бездомник засвири на пијано, минувачите останаа без зборови

Овој бездомник поголемиот дел од времето го минувал во метро станица. Тој често свирел на клавир кој бил оставен на улица.

бездомник

Случајни минувачи го снимиле и го објавиле на интернет, а видеото набрзо е прегледано преку милион пати.

Погледнете го видеото и споделете го со вашите пријатели.

 

Be the first to comment on "Видео: Бездомник засвири на пијано, минувачите останаа без зборови"

Напишете коментар

Your email address will not be published.