Фото: Смешни фотографии кои прикажуваат дека животот со деца не е лесен

Објавено: четврток, 3 декември 2015 во 16:35
Spread the love

Преморениот татко кој успева да заспие во креветчето на својот син, во целост го прикажува чувството како е да се биде родител.

deca

Пресмешната фотографија го покажува мажот со брада кој некако успеал да се пикне во креветчето на своето дете, додека детето со дебели обравчиња го држи за рака.

deca1

Популарната страна на Фејсбук “Doctor Asky” ги охрабрува родителите да испраќаат фотографии кои го прикажуваат нивниот секојдневен живот со децата.

deca2

Секако, дел од секојдневието на многу родители е и заспивањето во најневозможни ситуации и позиции, кои ги прават овие фотографии уште посмешни.

deca3

deca4

deca5

deca6

deca7

deca8

deca9

deca10

deca11

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *